Priser

Lad det være sagt med det samme: Jeg sælger en uhåndgribelig og diffus ydelse. Derfor får du desværre ingen konkrete priser her på siden.

Jeg er nødt til at kende dine konkrete udfordringer og dine forventninger til resultatet, før jeg kan udregne et tidsforbrug og dermed en pris.

Jeg vurderer, at mine tilbud ligger en anelse over gennemsnittet for mine kolleger, men jeg mener samtidig, at jeg ligger helt i toppen, når det kommer til at give værdi for pengene.

For de fleste opgavetyper tager jeg en timeløn på 1.000 kr. ex. moms.

Fair priser?

Man hører tit udtrykket “fair priser” eller “rimelige priser” i betydningen “lave priser” – men er en lav pris fair over for sælgeren?

Jeg stiler efter at tage en pris, der er til at betale, og som ligger nogenlunde omkring markedsprisen – men jeg synes i al beskedenhed selv, at jeg giver mine kunder rigtig meget for pengene, og det skal selvfølgelig også afspejles i prisen.

Faste priser

Hos mig får du ALTID en fast og ufravigelig pris, når vi indgår en aftale. Alt arbejde bliver udspecificeret, så vi altid er helt enige om, hvad der er aftalt.

Jeg foretrækker at bruge min tid på møjsommeligt at skaffe dig flere og flere kunder – ikke på at true eller blive truet med sagsanlæg.

Giv mig et kald med det samme på 42 42 18 82 og beskriv din opgave – så får du en gennemskuelig og rimelig pris.


Skrevet af Jakob Bank.